Antena Căutare

Aeroporturile din SUA si Canada, supraaglomerate in apropierea Craciunului

Aeroporturile din Statele Unite si Canada au fost puse serios la incercare in ultimele zile. Sute de mii de oameni s-au imbarcat in avioane pentru vacanta de Craciun. Si, tocmai acum, o furtuna de zapada ameninta sa provoace un haos de proportii. Pentru ca pasagerii sa nu se enerveze prea tare, conducerile aeroporturilor l-au chemat in ajutor chiar si pe Mos Craciun.

Pe aeroportul international din orasul canadian Toronto, copiii care urmeaza sa se imbarce in avioane au prilejul sa stea de vorba cu Mos Craciun. Timpul trece, astfel, mai repede pentru micii calatori, in timp ce adultii care-i insotesc asteapta in randuri interminabile. Potrivit presei canadiene, vineri a fost cea mai aglomerata zi a anului pe aeroportul din Toronto. Dar mai este timp pentru un nou record, deoarece vacantele de sarbatori abia au inceput.

Aceeasi aglomeratie se intalneste si in Statele Unite. In plus, Vestul Mijlociu a fost strabatut de o puternica furtuna de zapada care a provocat intarzierea multor curse aeriene. Din fericire, in momentul de varf al plecarilor in vacanta, furtuna era deja pe sfarsite.

Si la Washington s-au inregistrat doar intarzieri minore. Dar, chiar daca avioanele decoleaza la timp, aglomeratia si cozile nu pot fi evitate. Mai ales ca masurile de control adoptate in ultimii ani lungesc si mai mult procedura de imbarcare.

Administratia incearca sa faca asteptarea mai usoara difuzand muzica de Craciun. Dar nimic nu se compara cu oferta unui mic aeroport din Idaho, unde calatorii sunt intampinati de o intreaga orchestra.

Muzicienii, care locuiesc in diferite orase din Idaho, se aduna, in fiecare an, de Craciun, ca sa cante colinde pe aeroport. Iar asteptarea devine, astfel, o placere.

Mesajul de Craciun al lui Barack Obama si al sotiei sale... Panica in Marea Britanie: cele mai grave inundatii din istorie. Oamenii isi parasesc locuintele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x