Ajutor pentru turiști, de la hotelierii din Spania! Ce oferă, pentru a atrage vizitatorii, în ciuda pandemiei de coronavirus

Hotelierii din Spania au anunțat, luni, că se oferă să plătească testele COVID pentru turiștii străini.

Ajutor pentru turiști, de la hotelierii din Spania! Ce oferă, pentru a atrage vizitatorii, în ciuda pandemiei de coronavirus

profimediaimages.ro

Inițiativa reprezintă un efort de a atrage vizitatorii și de a salva industria turistică, afectată de pandemia de coronavirus.

Decizia vine după ce Marea Britanie a anunțat că toţi călătorii care sosesc în Regatul Unit din Spania vor trebui să se auto-carantineze timp de 14 zile pentru a se asigura că nu răspândesc virusul.

Decizia autorităților de la Londra este de natură să afecteze turismul din Spania, întrucât mulți cetățeni britanici preferau să-și petreacă vacanțele în această țară. Marea Britanie și-a motivat decizia prin creșterea cazurilor de noi infectări cu SARS-CoV-2 în Spania, potrivit digi24.ro.

Numărul cazurilor de COVID-19 s-a triplat în Spania în ultimele două săptămâni, mai ales în Catalonia, o importantă regiune turistică, şi în regiunea învecinată Aragon.

China a mințit! Un doctor chinez care a descoperit cum se transmite COVID-19 a spus adevărul! „Asta s-a întâmplat, de fapt, la Wuhan”

Tour-operatorul TUI a anulat toate zborurile care urmau să decoleze duminică spre Spania şi Insulele Canare. Mii de britanici aflați acum în Spania vor trece de la plajă la carantină, când revin în țară.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Membrii CEHAT au propus un sistem de testare reciprocă la nivel european ce ar oferi o mai mare siguranță pentru călători, muncitori și rezidenții destinațiilor turistice. „Suntem pregătiți să suportăm aceste costuri".

De la ridicarea carantinei impuse la nivel național, Spania se confruntă acum cu un nou val de cazuri de infectare cu coronavirus, bilanțul zilnic apropiindu-se de 1.000 la sfârșitul săptămânii trecute. Din cele peste 280 de focare de coronavirus monitorizate de autorităţi, cele mai grave sunt în oraşele Barcelona, Lerida şi Zaragoza.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri