Antena Căutare

Al-Qaeda ne invata cum sa fabricam o bomba in bucatarie

Primul numar online, in limba engleza, al revistei organizatiei teroriste Al-Qaeda da cititorilor „sfaturi practice”. Astfel, in paginile acestei reviste gasesti „reteta” construirii unei bombe doar cu ingrediente pe care le gasesti in bucatarie

Intitulat „Inspire", primul numar al revistei editate de ramura yemenita a organizatiei, ne ofera articole de genul: „Cum sa-ti construiesti o bomba in bucataria mamei?".

Respectivul material ne invata cum sa gasim materialele necesare fabricarii unei bombe in propria bucatarie, dar si cum sa o asamblam. Revista, scrie si Daily Mail, isi propune sa faca prozeliti cat mai multi din randul cetatenilor SUA, dar si din Europa.

Distribuita pe forumuri de profil, revista „Inspire" le transmite si un mesaj cititorilor: „Va incurajam sa contribuiti la realizarea revistei trimitandu-ne articole, comentarii si sugestii".

Sursa: jurnalul.ro

Foto: travelpod.com

Uganda: Cel putin 64 de morti in urma unor atentate cu bomba... Rep. Moldova: Curtea Constitutionala nu a validat decretul lui Ghimpu legat de Ziua Ocupatiei Sovietice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x