Antena Căutare

Aproape 20 de persoane, printre care 4 copii, au murit, după ce un munte de gunoi s-a prăbușit peste ei

Aproape 20 de persoane au murit, dintre care 4 copii, în capitala Sri Lankăi, Colombo, după ce un munte de gunoi s-a prăbuşit, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei şi reprezentanţi ai serviciilor medicale, relatează Reuters.

Aproape 20 de persoane au murit, dintre care 4 copii, în capitala Sri Lankăi, Colombo, după ce un munte de gunoi s-a prăbuşit, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei şi reprezentanţi ai serviciilor medicale, relatează Reuters.

Muntele de gunoi cu o înălţime de aproximativ 90 de metri s-a prăbuşit după izbucnirea unui incendiu, vineri, când naţiunea sărbătorea Anul Nou.

Potrivit martorilor, aproximativ 100 de case au fost îngropate complet. Potrivit poliţiei, 145 de locuinţe au fost avariate.

“Am auzit un zgomot puternic. A fost ca un tunet. Gresia din casa noastră s-a crăpat. A început să vină apă neagră”, a povestit Kularathna, care trăieşte în apropiere de groapa de gunoi unde a avut loc incidentul. .

Un alt martori a povestit că trei dintre vecinii săi lipsesc şi a estimat că peste 100 de oameni ar putea fi îngropaţi încă sub gunoi.

Locuitorii din zonă, majoritatea care stau în barăci, au cerut îndepărtarea muntelui de gunoi, de teama periculelor pentru sănătate. Guvernul intenţiona să ia măsuri în curând.

Bilanţul celei mai puternice bombe non-nucleare, lansată de Statele Unite în Afganistan, a crescut la 90 de morţi... Atac sângeros în Siria! Cel puţin 100 oameni şi-au pierdut viaţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x