Antena Căutare

Are opt ani, a suferit 13 operații și era pe cale să treacă printr-un transplant de plâmâni, fără să fie bolnav! Cum a reușit o mamă să-i păcălească pe medici

20 de ani de închisoare pentru opt ani de tortură și, probabil, o viață distrusă. Așa a știut o mamă să își exprime dragostea pentru propriul copil. Băiețelul încă nu fusese dat la școală, dar deja trecuse prin 13 operații, fusese internat în spital de 320 de ori, în ciuda faptului că era perfect sănătos

20 de ani de închisoare pentru opt ani de tortură și, probabil, o viață distrusă. Așa a știut o mamă să își exprime dragostea pentru propriul copil. Băiețelul încă nu fusese dat la școală, dar deja trecuse prin 13 operații, fusese internat în spital de 320 de ori, era legat într-un scaun cu rotile și aștepta să primească un plămân nou, în ciuda faptului că era perfect sănătos! Cum a reușit femeia să îi păcălească pe medici?

O mamă a recunoscut, în fața unui judecător, că și-a supus fiul unor chinuri greu de închipuit. La nici opt ani, băiatul suferise 13 operații, fusese internat în spital de 320 de ori și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile, fără să fie bolnav.

Kaylene Bowen, 35 de ani, din Dallas, SUA, și-a asumat toate acuzațiile de abuz și rele tratamente aplicate unui minor, relatează Fort Worth Star-Telegram. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta și-ar puea petrece următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Are opt ani, a suferit 13 operații și era pe cale să treacă printr-un transplant de plâmâni, fără să fie bolnav! Cum a reușit o mamă să-i păcălească pe medici

De-a lungul timpului, tatăl băiatului a făcut numeroase reclamații la Protecția Copiilor, însă asistenții sociali au crezut, de fiecare dată, povestea inventată de Kaylene.

Conform autorităților, femeia a început să spună oamenilor, încă din 2006, că fiul e, Christopher, suferea de o boală genetic rară și că micuțul nu mai avea mult de trăit. Uneori, boala genetică se transforma în cancer, în funcție de persoanele care îi ascultau drama inventată.

Pe lângă faptul că și-a supus copilul unor proceduri medicale extrem de dureroase și complet inutile, Kaylene și-a folosit băiatul și ca sursă de venit. Aceasta a reușit să organizeze mai multe evenimente în cinstea lui Christopher, strângând donații de la participanți.

Are opt ani, a suferit 13 operații și era pe cale să treacă printr-un transplant de plâmâni, fără să fie bolnav! Cum a reușit o mamă să-i păcălească pe medici

În public, părea o mamă-eroină, care își dedicase întreaga viață îngrijirii copilului bolnav. În realitate, ea era cea care îl expunea unor infecții ce l-ar fi putut ucide. La opt ani, băiețelul nu știa ce înseamnă să mesteci mâncare, să înghiți...era hrănit printr-un tub de hrănire, montat în stomac.

Christopher a fost salvat înainte de a trece prin cea mai invazivă dintre operațiile pe care mama sa a reușit să îi convingă pe medici să i le facă: un transplant de plămâni.

În acest moment, se presupune că femeia ar suferi de sindromul Munchausen prin transfer, o tulburare mentală în care o persoană îi provoacă unei alte persoane diferite boli pentru a obține atenție medicală. În cele mai multe cazuri, implică relația mamă-copil, fiind considerată o formă de abuz.

Un gheţar din Alaska s-a prăbuşit la câţiva metri de doi americani aflaţi într-un caiac... A vrut să fie mamă, dar s-a răzgândit, imediat după naștere. Ca să scape de povară, și-a abandonat fetița în pădurea de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x