Antena Căutare

Argentina: Presedintele Cristina Kirchner a fost externata. Ea nu suferea de cancer potrivit analizei histopatologice

Presedintele Argentinei Cristina Kirchner nu avea cancer, o analiza finala excluzand prezenta celulelor canceroase in glanda tiroida dupa operatia de miercuri, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al presedintiei, Alfredo Scoccimarro, citat de AFP.

"Analiza histopatologica finala a constatat prezenta unor noduli in cei doi lobi ai glandei tiroide, dar a exclus prezenta unor celule canceroase, modificand astfel diagnosticul initial", a declarat Scoccimarro, citind o declaratie in fata presei.

Kirchner, in varsta de 58 de ani, "a putut sa se odihneasca normal si se afla in stare optima, de aceea echipa medicala a decis sa ii permita sa paraseasca spitalul", a adaugat purtatorul de cuvant.

Conform noului diagnostic, "echipa considera ca tratamentul chirurgical efectuat este suficient si ca administrarea de iod radioactiv nu mai este necesara", a subliniat Scoccimarro.

Kirchner va ramane in convalescenta 20 de zile dupa operatie, potrivit presedintiei. Ea este inlocuita pana la 24 ianuarie de vicepresedintele Amado Boudou.

sursa: Jurnalul

Irak: 11 detinuti au evadat printr-un tunel de 80 de metri, sapat sub inchisoare... Zeci de romani sunt blocati in Bulgaria din cauza nametilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x