Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Așa arată medicii și asistentele care îngrijesc bolnavii de coronavirus în Italia, la sfârșitul turelor obositoare. Atenție, imagini ce te pot afecta emoțional!

Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului crește dramatic de la o zi la alta în Italia, iar medicii și asistentele sunt depășiți de situație și obosiți fizic și psihic. 

Așa arată medicii și asistentele care îngrijesc bolnavii de coronavirus în Italia, la sfârșitul turelor obositoare. Atenție, imagini ce te pot afecta emoțional!

Situația este disperată în Italia, unde sute de persoane mor zilnic din cauza coronavirusului, iar cadrele medicale de acolo compară situația cu un adevărat război.

Dramă de nedescris în Italia. Familiile își înmormântează rudele răpuse de coronavirus pe programări, iar crematoriile funcționează 24 de ore din 24

Într-un videoclip făcut public pe rețelele de socializare, oameni din toate colțurile lumii au putut să vadă și o altă ”față” a Italiei, și anume sacrificiul fizic al personalului medical, care se încheie cu un strigăt de ajutor adresat populației: ”Nu mai este timp!”

Italia are peste 2500 de persoane decedate din cauza coronavirusului

Agenţia de Protecţie Civilă din Italia a anunţat marţi 345 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanţul epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi în această ţară, una dintre cele mai afectate din lume, potrivit Agerpres.

Medicii din Italia, apel disperat în plină pandemie de coronavirus: "Mergem acasă la oameni ca soldații pe front. Nu mai e timp"

Numărul total de cazuri de coronavirus în Italia, cea mai grav afectată ţară din Europa, a crescut la 31.506 de la 27.980, o creştere cu 12,6%, cea mai mică rată de creştere înregistrată de la apariţia epidemiei în ţară pe 21 februarie.

Dintre cei infectaţi iniţial, 2.941 s-au recuperat complet, comparativ cu 2.749 cu o zi înainte. Circa 2.060 de persoane se aflau la terapie intensivă, faţă de 1.851 în urmă cu 24 de ore.

Recomandari