Antena Căutare

Așa arată un erou! A făcut ȘAPTE operații, fără pauză, după care a adormit pe podea! Imaginea ce face înconjurul internetului! „Nu am făcut nimic deosebit!” - Foto

Un medic din China a devenit faimos pe internet, după ce o fotografie cu el a fost publicată pe rețelele de socializare. În imagine, chirurgul Dai Yu apare dormind pe podea, sprijinit de un perete, după ce a făcut șapte operații fără pauză.

Un medic din China a devenit faimos pe internet, după ce o fotografie cu el a fost publicată pe rețelele de socializare. În imagine, chirurgul Dai Yu apare dormind pe podea, sprijinit de un perete, după ce a făcut șapte operații fără pauză.

Medicul chirurg Dai Yu și echipa lui au avut de făcut, luni, zece operații. Doctorul nu și-a luat nici măcar o pauză până după cea de-a șaptea operație. A lucrat fără încetare, timp de nouă ore, pentru a se asigura că pacienții lui își primesc tratamentul necesar la timp.

Fotografia cu medicul Dai Yu dormind pe podea, sprijinit de un perete, după cea de-a șaptea operație, a fost surprinsă de un coleg al lui.

Așa arată un erou! A făcut ȘAPTE operații, fără pauză, după care a adormit pe podea! Imaginea ce face înconjurul internetului! „Nu am făcut nimic deosebit!” - Foto

Imaginea a generat numeroase comentarii pozitive pe Facebook, mulți internauți numindu-l pe chirurgul Dai Yu un „erou”.

Cu toate acestea, medicul a rămas modest și le-a spus jurnaliștilor care l-au contactat că nu a făcut nimic deosebit. Și-a făcut, pur și simplu, datoria.

După ce s-a trezit, medicul a efectuat cele trei operații rămase, tot fără pauză.

Chirurgul Dai Yu este director adjunct la Secția de Ortopedie a Spitalului Central Longgang din Shenzhen, China.

A fost omorâtă pe scenă! O cântăreață a fost ucisă în timpul unui concert, în Spania, în fața fanilor îngroziți! Atenție... Iranul, poziţie mai fermă în reducerea angajamentelor din Acordul nuclear. Relaţia cu Franţa, mai apropiată după discuţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x