Antena Căutare

Atena: Explozie la ambasada Elvetiei. O patrula de politie, atacata

O explozie a avut loc astazi la Ambasada Elvetiei din Atena. In acelasi timp, o patrula de politie a fost tinta unor focuri de arma. Potrivit primelor informatii, o persoana necunoscuta a aruncat un material exploziv in directia ambasadei elvetiene, situata in centrul Atenei.

In acelasi timp, o alta persoana a tras mai multe focuri de arma in directia unei patrule de politie, informeaza surse oficiale citate de AFP. Incidentul a avut loc intr-un cartier din sudul Atenei.

Anterior, ambasada Bulgariei la Atena a alertat politia cu privire la un pachet suspect descoperit in incinta sediului. informeaza ynetnews.com.

Tot marti, un avion de pasageri al companiei Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt (Germania) - Tel Aviv (Israel) a fost nevoit sa efectueze o escala neprevazuta la Atena, in urma descoperirii unei sticle suspecte.

Capitanul aeronavei a decis sa aterizeze la Atena, iar sticla suspecta, care nu apartinea nici unuia dintre pasageri, a fost predata autoritatilor. Dupa incident, aeronava si-a continuat cursa si a aterizat in siguranta pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Aceste incidente au loc a doua zi dupa interceptarea la Atena a unor colete-capcana adresate presedintelui francez Nicolas Sarkozy si sediilor a trei ambasade straine.

VIDEO! Imigrantii sunt majoritari in orasul spaniol Guissona... VIDEO! Catastrofa naturala in Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x