Antena Căutare

Atentat sinucigas intr-un aeroport din Afganistan: Noua morti si 12 raniti

Un atentat sinucigas in aeroportul Jalalabad, un oras situat in estul Afganistanului, s-a soldat cu moartea a noua persoane si ranirea altor 12, au anuntat surse din politie, conform khaama.com

"Sase civili au murit, precum si doua garzi si un soldat al armatei afgane", a declarat Abdullah Azem Stanikzai, comandantul politiei din provincia Nangarhar.


Atacul a fost revendicat de talibani, ca un "raspuns la incinerarea Coranului" de la baza militara americana de la Bagram.

Conform aceleasi surse din randul fortelor NATO nu si-a pierdut viata nicio persoana. "Conform primelor informatii, cladirile ISAF (Forta NATO in Afganistan) nu au fost afectate de explozie", a declarat un purtator de cuvant al Fortei NATO.

In ultimii 3 ani, aeroportul din Jalalabad care este una din principalele baze aeriene ale ISAF si este protejat de un important dispozitiv de securitate al fortelor americane, a fost atacat de mai multe ori de rebeli.

foto: presstv.ir

VIDEO! Accident feroviar in Canada: 3 morti si 40 de raniti... VIDEO! Greva pe aeroportul din Frankfurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x