Antena Căutare

Sute de mexicani au trecut ilegal granita cu SUA folosind cuvinte cheie

Aproape 200 de imigranti au trecut granita cu SUA in acest weekend gratie unei "portite" gasite in sistem. Astfel, indivizii pot intra pe teritoriu american daca spun parola secreta.

Autoritatile de la granita Otay Crossing au declarat ca sute de mexicani au intrat in tara cu expresia magica: “frica credibila” de cartelurile de droguri, relateaza Fox 10. Ofiterii cred ca acestia au aflat de schema prin care pot insela sistemul de la persoane care sunt la curent cu practicile americanilor.

Desi nu au putut sa opreasca valul de imigranti, expertii in domeniu stiu ca trebuie sa ia masuri in acest sens. Un fost procuror federal, Pete Nunez, a declarat ca “aceasta procedura va bloca sistemul, care si asa este ridicol. Nu exista centre de adapost pentru familii, asa ca oamenii sunt despartiti. Pentru a nu face asta, ii lasam sa faca parte din comunitate pe cautiune”.

Granita SUA - Mexic inregistreaza cel mai mare numar de treceri legale si ilegale din lume, dupa cea dintre SUA si Canada. Peste 5 milioane de masini si camioane fac acest drum anual. In jur de 500.000 de persoane trec granita ilegal/an. Statisticile arata ca 1 din 5 mexicani ajung sa lucreze sau sa viziteze Statele Unite ale Americii la un moment dat.

foto: cipamericas.org

Din generatie in generatie! Bona printului William va avea grija de micul mostenitor regal... Germania: Pentru prima data, biserica protestanta le-a implinit visul de a fi sot si…sot ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x