Antena Căutare

Din generatie in generatie! Bona printului William va avea grija de micul mostenitor regal

De cateva zile incoace proaspata familie regala britanica, formata din trei membri, si-a dedicat parte din timp cautand o persoana care sa o ajute pe Kate sa aiba grija de micutul George. Insa, au ajuns la concluzia ca nimeni nu e mai potrivit decat doamna care l-a crescut pe printul William, atunci cand era copil.

Jessica Webb, ajunsa la onorabila varsta de 72 de ani, a iesit la pensie. Cu toate astea, se afla intr-o forma excelenta si se pare ca a acceptat propunerea ducesei de Cambridge de a avea grija de micul mostenitor al tronului regal britanic.

Jessica, poreclita “bona-bunicuta”, si-a dedicat parte din timp ingrijindu-i pe William si pe Harry, iar pentru ca nu are copii, femeia a fost mai mult decat incantata sa aiba grija de George. Mai ales ca a legat o relatie deosebita cu William inca din copilarie, atunci cand il ferea pe acesta de certurile dintre parinti, Diana si Charles, scrie presa britanica.

Una peste alta, cine ar fi putut fi mai potrivit decat femeia care are deja experienta ingrijirii unui copil cu sange albastru.

Foto: mirror.co.uk

Farsa la nivel inalt! Prim-ministrul Norvegiei s-a deghizat in taximetrist. Cum au reactionat oamenii... Sute de mexicani au trecut ilegal granita cu SUA folosind cuvinte cheie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x