Antena Căutare

Baconschi il va inlocui pe presedinte, la conducerea delegatiei Romaniei la Summit-ul UE-Asia

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost chemat la Bruxelles pentru a-l inlocui pe Traian Basescu, la conducerea delegatiei nationale a Romaniei la Summit-ul UE-Asia. Traian Basescu si-a scurtat vizita de doua zile la Bruxelles, ca urmare a mortii mamei sale.

Purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu a declarat ca Teodor Baconschi va prelua conducerea delegatiei nationale a Romaniei la Summit-ul UE-Asia, in lipsa sefului statului.

Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a incetat din viata, luni, in jurul orei 14:30. Elena Basescu avea 81 de ani si locuia la Constanta. Aceasta suferea de cancer mamar si a fost operata, anul trecut, la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu", din Bucuresti.

CITESTE si...

Mama presedintelui a murit

Alerta terorista in Europa. Romania mentine nivelul "albastru"... 10 milioane de euro pentru olandezii disponibilizati din sectorul publicatiilor si tipariturilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x