Antena Căutare

Bang! Bang! Regina drogurilor a fost macelarita in macelarie!

Griselda Blanco, supranumita "La Reina de la coca", a fost ucisa, la 69 de ani. Avea pe constiinta 250 de asasinate in Columbia. Este cea care "inaugurase" drumul drogurilor Columbia - Florida, acum 40 de ani.

E trei dupa amiaza. O macelarie din Medellin, inima drogurilor, Columbia. Cartierul Belen. O doamna la vreo 70 de ani cumpara carne. Sta vreo 30 de minute pana sa se decida ce si cum. Fatal! Vanzatoarea impacheteaza, totul face cam 120 de euro. Bang! Bang! Doua impuscaturi! Atat! Batrana e pe jos: un glont direct in cap, unul direct in inima. Precizie de ceasornicar! Doi motociclisti demareaza in tromba. Gata! Cea mai temuta traficanta de droguri din istoria omenirii, "adevarata mama" a lui Pablo Escobar, "La Reina de la coca", cea care a pus bazele drumului Columbia - Florida pentru trasportul de droguri, cea care a ordonat asasinarea a peste 250 de oameni, "La Madrina" e moarta!

A inceput prin a ucide un baietel. Avea 11 ani!

Griselda Blanco era cunoscuta in intrega lumea drept femeia care pusese bazele traficului "adevarat" cu droguri in anii '70. Isi ucisese ambii soti pentru ca nu se intelesesera cum sa imparta "prada". Din patru copii, doi ii fusesera asasinati de mafie, unul e in puscarie in Statele Unite, ultimul, grav bolnav. In inchisoare, tot in SUA, a stat si ea, peste 30 de ani. Dupa, se retrasese in Columbia, unde traia ca un om "normal": mergea la cumparaturi, platea taxele, isi pastrase numele...Dar trecutul o urmarea...

La 11 ani s-a alaturat unui grup infractional format numai din baieti. Au sechestrat fiul unor bogatasi. Au cerut bani. Rascumparare. Familia s-a conformat, dar prea tarziu. Baietii ii lasasera Griseldei un pistol. Daca treaba intarzia, paccc!!, direct intre ochi un glont. Asa s-a si petrecut. La 11 ani a facut prima victima! Greu de crezut, dar a ucis un baietel! Sangele nu-i displacea!

A revenit "la baza". Opt ani a reusit sa se ascunda, desi pe capul ei se pusese un pret bun. Au dus-o la Urgente, insa degeaba. "Razbunarea se serveste, intotdeauna, rece!", obisnuia sa spuna cand vorbea despre victimele sale. Luni, macelaria i-a fost capat de drum. Ironic, nu?

Pretul petrolului ar putea exploda! Vezi care sunt cauzele!... Romanii au bagat spaima in elvetieni. Sapte hoti au ajuns deja dupa gratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x