Antena Căutare

Barack Obama a semnat cu 20 de stilouri Legea Reformei in Sanatate

Moment istoric pentru Statele Unite ale Americii: presedintele Barack Obama a promulgat astazi Legea Reformei in Sanatate, care va aduce beneficii importante populatiei sarace americane. Industria serviciilor de sanatate din SUA este cotata la suma de 2,5 trilioane de dolari.

Barack Obama a semnat astazi la Casa Alba, in prezenta familiei, a rudelor, a mai multor sentaori democrati dar si a reprezentantilor societatii civile si ai industriei de sanatate Legea Reformei in Sanatate.

Aceasta stipuleaza, in punctele esentiale, ca peste 32 de milioane de americani saraci, care pana in acest moment nu puteau sa-si faca asigurare medicaca din cauza veniturilor scazute, vor beneficia de asigurari care le vor oferi servicii minime gratuite.

Deasemenea, vor fi introduse noi taxe pentru americanii bogati, iar companiile de asigurare, care domina sistemul american, vor fi obligate sa nu mai refuze clientii care au boli vechi, acestia fiind refuzati pana in acest moment sa incheie asigurari de sanatate.

Imediat dupa promulgare, senatorii republicani reprezentanti ai 13 state americane au depus o plangere federala, prin care acuza ilegalitatea noii legi, care ar fi in contradictie cu Constitutia SUA.

Barack Obama a folosit astazi nu mai putin de 20 de stilouri pentru a semna paginile legii, acestea urmand sa fie distribuite ca suveniruri reprezentantilor industriei de sanatate care au ajutat in procesul de creare a noii legi.

Congresul SUA a votat in favoarea reformei in sanatate a lui Obama... Un matematican rus a refuzat un premiu de 1 milion de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x