Antena Căutare

Barack Obama este bun prieten cu Jay-Z. Vezi ce sfaturi ii da artistului!

Barack Obama a vorbit intr-un interviu pentru un post de radio american despre prietenia sa cu Jay-Z. Presedintele american a marturisit ca ii da acestuia sfaturi despre paternitate si a spus si care este melodia lui preferata din repertoriul artistului.

Barack Obama este bun prieten cu Jay-Z. Vezi ce sfaturi ii da artistului!
| Hepta

„M-am asigurat ca Jay-Z o ajuta pe Beyonce si nu lasa totul in seama ei si a soacrei”, a declarat Barack Obama.

Potrivit Huffington Post, prietenia dintre cei doi a fost in centrul atentiei in ultimele saptamani, in presa de peste ocean. Beyonce si Jay-Z au organizat o gala de strangere de fonduri pentru campaia lui Obama, iar rapperul a aparut si intr-un clip electoral.

In ultimii ani, cantaretul s-a apropiat tot mai mult de familia prezidentiala. „Am ajuns sa ii cunosc pe acesti oameni de-a lungul ultimilor ani. Sunt oameni buni. Sunt cu picioarele pe pamant. Beyonce nu ar putea fi mai draguta de atat cu Michelle si cu fetele. Asa ca suntem prieteni buni. Chiar sunt niste oameni cu picioarele pe pamant. Vorbim despre aceleasi lucruri despre care discut cu toti prietenii mei”, a precizat Barack Obama.

Acesta a dezvaluit si faptul ca melodia sa preferata din repertoriul lui Jay-Z este „My First Song”.

Nunta mare in ducatul Luxemburg! Printul Guillaume s-a casatorit cu aleasa inimii sale... SUA au dezmintit ca ar fi ajuns la un acord cu Iranul asupra programului nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x