Antena Căutare

Bill Gates, previziune cumplită, despre pandemia de coronavirus! Când crede că se vor deschide, de fapt, școlile. „S-a greșit mult! Ne va costa!”

Bill Gates a făcut o previziune cumplită despre pandemia de coronavirus, precizând când crede că se vor putea redeschide, de fapt, școlile.

Bill Gates, previziune cumplită, despre pandemia de coronavirus! Când crede că se vor deschide, de fapt, școlile. „S-a greșit mult! Ne va costa!”
Bill Gates, previziune cumplită, despre pandemia de coronavirus! Când crede că se vor deschide, de fapt, școlile. „S-a greșit mult! Ne va costa!” | Hepta

Într-un interviu pentru CBS News, Bill Gates a spus că ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru ca noul coronavirus să fie eliminat.

Bill Gates a mai spus că modul în care Donald Trump a gestionat pandemia de coronavirus a fost o „greşeală uriaşă”, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Bill Gates, despre când se vor redeschide școlile, în contextul pandemiei de coronavirus

Cofondatorul Microsoft a mai atras atenţia şi asupra şcolilor, ce poate că nu se vor întoarce la normal până în toamna anului 2021. El insistă pe identificarea unor strategii şi soluţii prin care şcolile şi cursurile să funcţioneze din nou, fără a exista riscul de îmbolnăvire.

De altfel, cea mai mare îngrijorare a sa este închiderea şcolilor. „După decese, închiderea şcolilor va fi un cost foarte mare pentru noi. În prezent, şcolile centrale nu au resurse pentru cursuri online, iar şcolile private şi cele din suburbii se descurcă mult mai bine la capitolul acesta”, a menţionat Bill Gates, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Bill Gates a mai spus că restricţiile au ajutat foarte mult la combaterea răspândirii coronavirusului şi că le consideră foarte importante, însă relaxările nu au venit la momentul potrivit.

„Deschiderea barurilor în contextul susţinerii economiei versus riscul de infectare. O mulţime de strategii de acest fel au fost greşite”, a declarat Bill Gates.

Dezvăluire, de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”

El susţine că cea mai eficientă metodă de a combate coronavirusul este distanţarea socială, purtarea măştii de protecţie şi, evident, un vaccin eficient. Fundaţia lui Bill Gates a donat 300 de milioane de dolari pentru a sprijini efortul de a combate pandemia.

Întrebat şi despre teoriile conspiraţiei dezvoltate în jurul numelui său, Gates a declarat că nu există nicio legătură între vaccin şi vreun dispozitiv de urmărire, precum și că nu înțelege de unde a apărut această teorie.

Dezvăluire de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”... Purtaţi o mască de protecție chiar şi acasă! Recomandarea unui expert în sănătate, după ce cazurile de Covid au explodat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x