Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Dezvăluire de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”

Un înalt oficial al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a dezvăluit că cercetătorii înregistrează „progrese bune” în dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19, iar unele dintre acestea au ajuns deja în ultimele faze de testare și niciunul nu a eșuat, până acum.

Dezvăluire, de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”

profimediaimages.ro

Mike Ryan, şeful programului de urgenţă al organizației, a mai spus că OMS încearcă să asigure o distribuţie echitabilă a vaccinurilor în momentul în care acestea vor fi finalizate. Însă, până atunci, este esenţial să suprimăm răspândirea virusului.

„Facem progrese bune", a spus Ryan, menţionând că mai multe vaccinuri sunt în prezent în faza 3 de testare şi niciunul nu a eşuat, până acum, din punct de vedere al siguranţei sau capacităţii de a genera un răspuns imun.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

„Realist vorbind, vom vedea primele persoane vaccinate în prima parte a anului viitor", a declarat Ryan într-o conferinţă de presă.

OMS vrea ca vaccinurile anti-Covid-19 să fie distribuite egal în toată lumea

OMS încearcă, între timp, să asigure o distribuţie echitabilă a viitoarelor vaccinuri şi pentru a asigura un acces extins la acestea.

Cum arată inima unui om care a murit de COVID-19. Medic: „Are margini dilatate”. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

„Şi trebuie să fim corecţi în acest sens, pentru că acesta este un bun global. Vaccinurile pentru această pandemie nu sunt pentru bogaţi sau pentru săraci, ci pentru toată lumea", a spus el.

Guvernul Statelor Unite va plăti 1,95 miliarde de dolari pentru a cumpăra 100 de milioane de doze dintr-un vaccin COVID-19 dezvoltat de Pfizer Inc şi BioNTech, dacă se va dovedi sigur şi eficient, au transmis cele două companii.

Recomandari