Antena Căutare

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus a fost descoperit. Mai mulți pacienți cu COVID-19 susțin că din cauza acestei boli le-a căzut părul.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”
Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Între pacienții care au spus că noul coronavirus le-a provocat și alopecie se numără și Grace Dudley, în vârstă de 30 de ani, mamă a unui copil, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Grace a povestit că a luat coronavirus e la tatăl ei, care a murit, ulterior, din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19 în organismul lui. Ea a avut mai mult noroc. Însă, la peste o lună de când a fost externată din spital, Grace, care lucrează ca make-up artist, a observat că îi cade părul, fără un motiv evident.

„M-am trezit într-o dimineață și am observat că am lăsat mult păr pe perna pe care am dormit. În plus, părul a început să-mi cadă de fiecare dată când îl pieptăn. Am pierdut peste 50% din păr și problema continuă”, a spus ea.

Semnal de alarmă de la specialiști! Un nou simptom al coronavirusului a fost descoperit! „Stresul poate declanșa această problemă”

Articolul continuă după reclamă

Un medic i-a spus tinerei că în cazul ei, căderea părului are legătură cu COVID-19 și că va începe să îi crească părul în aproximativ un an.

„Mi-a spus că îmi cade părul atât de mult pentru că organismul meu a fost foarte aproape de moarte și a început să-mi închidă foliculii, pentru a conserva energia pentru organele vitale”, a povestit tânăra, care a început să poarte o perucă.

A apărut un nou simptom al infecției cu noul coronavirus. Medicii, semnal de alarmă: ”Cereți ajutor dacă vă confruntați cu astfel de probleme!”

Și alte persoane au scris pe internet că a început să le cadă părul la câteva săptămâni sau chiar luni de când le-au apărut primele simptome de COVID-19.

Eva Proudman, specialist în bolile scalpului și părului, a explicat că aceste persoane care au sau au avut COVID-19 s-ar putea confrunta cu căderea părului din cauza febrei mari.

Și un alt specialist, medicul Aragona Giuseppe, consideră că ar trebui ca și căderea părului să fie inclusă în lista simptomelor de coronavirus.

Avertisment de la medici! Greșeala ce crește cu peste 50% riscul de apariție a două tipuri de cancer... Durerile de spate de după pandemie. Cum scapi de sedentarism și intervenții chirurgicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x