Antena Căutare

Bulgaria: Comertul cu animale vii, interzis in zona sud-estica din cauza gripei porcine

Bulgaria a luat masuri de prevenire a febrei aftoase dupa ce maladia a fost descoperita la un porc mistret. Comertul cu animale vii a fost interzis in regiunea Burgas, situata in sud-est, iar animalele domestice din alte cateva zone au fost supuse examinarilor.

In plus, autoritatile au intensificat controalele in abatoare. Ministrul sanatatii de la Sofia a precizat ca acesta este primul caz de febra aftoasa din Bulgaria in ultimii 12 ani.

Din primele investigatii se pare ca porcul mistret contaminat, ucis de vanatori la sfarsitul lunii trecute, ar fi venit din Turcia.

Daca maladia se va raspandi, Comisia Europeana ar putea interzice exporturile de carne din mai multe regiuni bulgare sau chiar de pe tot teritoriul tarii.

"Aventurile lui Huckleberry Finn", cenzurate de o editura americana... Reportaj: Doi jurnalisti francezi au zburat cu un pistol in bagajele de mana...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x