Antena Căutare

Canada, lovita de cea mai mare furtuna de zapada din ultimii ani. Mii de oameni participa la deszapezire

Canada se afla sub una dintre cele mai mari furtuni de zapada din ultimii ani. In ultimele ore, vantul violent si vizibilitatea redusa au paralizat aproape complet traficul. In unele zone, mijloacele de transport in comun nu mai circula, iar cursele aeriene au fost anulate.

O mie de angajati ai primariei din Montreal si cateva sute de utilaje de deszapezire lucreaza la foc continuu ca sa elibereze soselele metropolei canadiene. Li s-au alaturat si localnicii, care au pus mana pe lopeti si au inceput sa curete trotuarele si masinile. Un lucru e clar. E nevoie de mobilizare maxima.

Nici autoritatile nu sunt invatate cu asa ceva. Prin urmare, primaria din Montreal a anuntat ca va mai pune la lucru alti 3.000 de lucratori si peste 2.000 de utilaje de deszapezit. Cu toate acestea, va dura cel putin patru zile pana cand problemele din trafic vor diparea.

Intreaga operatiune de eliberare a strazilor dar si de depozitare a zapezii costa aproximativ 17 milioane de dolari. Bugetul anual pentru asemenea lucruri este de 150 de milioane de dolari numai pentru Montreal.

Los Angeles: Peste 2.000 de pusti si pistoale, predate intr-o singura zi... New York-ul se pregateste pentru marea petrecere de Revelion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x