Antena Căutare

Bill Clinton și-a lansat prima carte de ficțiune, despre dispariția unui președinte American. Ce ironie a făcut la adresa lui Donald Trump

Bill Clinton a lansat, duminică, prima sa carte de ficţiune, „The President is Missing”, despre un președinte american care dispare. La evenimentul de lansare, el a făcut o ironie la adresa lui Trump, spunând că romanul nu se referă la acesta, deoarece el nu a dispărut, cum „ține să” amintească.

Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite ale Americii, a lansat, duminică, prima sa carte de ficţiune, intitulată „The President is Missing”, despre un președinte care dispare de la Casa Albă. La evenimentul de lansare, Clinton a făcut o ironie la adresa actualului lider american, Donald Trump, spunând că romanul său nu se referă la acesta, întrucât el nu lipsește și „ține să amintească” acest lucru zilnic, pe platforma de socializare Twitter.

Scrisă împreună cu reputatul autor James Patterson, cartea are ca subiect dispariţia preşedintelui SUA Jonathan Lincoln Duncan în mijlocul unei grave crize mondiale.

„Ar putea să dispară un preşedinte în exerciţiul funcţiunii, aşa cum se întâmplă în cartea sa? Da, ar putea, însă nu pentru mult timp, pentru că membrii Secret Service sunt alături de el pentru a-i salva viaţa”, a declarat Clinton cu prilejul prezentării lucrării sale la festivalul BookCon din New York.

Potrivit lui, personajul nu se inspiră din el însuşi, pentru că „este mult mai tânăr" şi nici din Donald Trump, având în vedere că acest preşedinte „nu lipseşte şi ţine să ne reamintească acest lucru printr-o postare zilnică pe Twitter".

Bill Clinton a făcut referire și la soția sa, Hillary Clinton, rivala lui Trumo din timpul campaniei electorale.

„Are un an fantastic, mobilizează tinerii şi dă dovadă de un nivel înalt de militantism nedescoperit până acum", a spus el despre Hillary Clinton, referindu-se la activitatea desfăşurată de fostul secretar de stat, în cadrul Onward Together, organizaţia politică înfiinţată în 2017 după alegerile prezidenţiale.

Cartea autobiografică a lui Bill Clinton (în 2004 el şi-a scris biografia, „My Life”) va fi adaptată pentru micul ecran, iar televiziunea Showtime a cumpărat drepturile pentru a realiza un serial, în condiţiile în care producţia sa vedetă, „House of Cards”, se apropie de sfârşit.

25 de morți și 20 de răniți după erupția vulcanică din Guatemala... DEZASTRU! 25 de MORȚI în câteva ore. „Sunt și copii printre cei decedați”. Vulcanul Fuego face prăpăd în Guatemala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x