Antena Căutare

Caz halucinant „di pisti Prut”! Polițiștii moldoveni au descoperit peste o tonă de alcool în gospodăria unui bărbat

 Polițiștii moldoveni au descoperit peste o tonă de alcool  în gospodăria unui bărbat care urma să îl comercializeze pe raza unui întreg raion, Bălți.

Polițiștii moldoveni au descoperit peste o tonă de alcool în gospodăria unui bărbat care urma să îl comercializeze pe raza unui întreg raion, Bălți.

Ofițerii de investigații ai Serviciului investigații fraude economice au scos din circulație băuturi alcoolice fără acte de proveniență. Polițiștii au ridicat de la domicilul unui bărbat de 55 de ani, locuitor al satului Vertiujeni, 60 de recipiente a câte 20 de litri fiecare în care se afla lichid de culoare străvezie cu miros specific de alcool, în cantitate de 1 200 litri, adică peste o tonă de băuturi spirtoase!

Ca urmare a acțiunilor de investigație, s-a stabilit că bărbatul traversat râul Nistru cu barca din zona transnistreană, prin trafic ilicit și introducea în țară spirt etilic.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că alcoolul urma să fie comercializat pe teritoriul municipiului Bălți.

Marfa a fost ridicată pentru a fi supusă expertizei. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat pentru transportarea ilicită a băuturilor alcoolice, acesta riscă o amendă usturătoare, inclusiv cu confiscarea mărfii.


Povești sfâșietoare ies la iveală în urma incendiului izbucnit în centrul comercial din Rusia! Un copil de 11 ani, în co... CAZUL SKRIPAL. Diplomații ruși, trimiși acasă cu primul avion din 14 state UE, SUA și Canada! O sută de oficiali vor ate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x