Antena Căutare

Caz socant in Spania: O femeie si-a scos la vanzare organele pentru a-si plati chiria

Saracia ii impinge pe oameni la gesturi disperate. Este si cazul unei femei din Spania, care si-a scos la vanzare organele pentru a-si plati chiria. Victima a unui sot care a batut-o pana ce a lasat-o cu un handicap care o impiedica sa munceasca, femeia ar face acum orice sa ii asigure fiicei ei un viitor mai bun. Mai grav este ca situatiile de acest gen se inmultesc pe zi ce trece, spun angajatii serviciilor sociale din Peninsula.

Ajunsa la 44 ani, femeia care isi ascunde identitatea nu mai are nicio speranta. A fost secatuita de abuzurile unui sot nemilos si apoi saracita de criza.

“Viata mea este un cosmar fara sfarsit! Am pamanii mei, am un ficat, am doua cornee, asa ca trebuie sa merg inainte folosindu-ma de ceea ce am”, spune ea.

Povestea cutremuratoare a acestei femei este doar una dintre multe altele.Taierile salariale si valul de disponibilizari au lasat sute de mii de oameni in strada, iar alte sute de mii se confrunta cu aceasta amenintare in fiecare zi.

Cert este ca, in ultimul an, numarul sinuciderilor motivate economic a crescut ingrijorator fata de 2011. La fel si vizitele spaniolilor la psiholog.

foto: bioedge.org

Statele Unite: Protest cu clovni si pancarte amuzante impotriva gruparii Ku Klux Klan... Rusiei nu-i pasa ce crede Romania despre Transnistria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x