Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie după Brexit! Anunțul făcut de ministrul delegat: ”Cel mai rău scenariu e...”

Românii care lucrează legal în Marea Britanie nu vor avea de suferit după Brexit. Cel puțin asta susține ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba. 

Românii care lucrează legal în Marea Britanie nu vor avea de suferit după Brexit. Cel puțin asta susține ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba.

Invitat în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, a declarat că românii vor fi protejați.

"Nu trebuie să vorbim numai despre cetățenii români. Există și cetățenii britanici din Europa. La momentul acesta există o anumită înțelegere, inclusiv asigurări pe care le-am primit formal din partea britanică chiar în cazul unui Hard Brexit sau în cazului unui Brexit fără nicio formulă juridică negociată, cel mai rău scenariu posibil, dar care a devenit mai probabil acum decât era acum trei luni.

Am primit asigurări foarte clare că, din punctul lor de vedere, vor folosi exact formula care era în acordul juridic de retragere din UE vizavi de cetățenii care se află pe teritoriul lor la data de 29 martie 2019", a spus ministrul George Ciamba, la Antena 3.

Pământul s-a cutremurat zdravăn! Un seism cu magnitudinea 7,3 a avut loc în urmă cu puțin timp... Wow! Compania le oferă celor 4000 de angajați primă de Crăciun de 2.200 de euro! Motivul este inedit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x