Antena Căutare

Vortexul polar a făcut ravagii! Cel puțin 21 de morți, după ce temperaturile din termometre au coborât până la minus 35 de grade

Cel puțin 21 de persoane și-au pierdut viețile în jurma vortexului polar ce a lovit Statele Unite ale Americii și a determinat scăderea temperaturilor până la minus 35 de grade Celsius. 

Cel puțin 21 de persoane și-au pierdut viețile în jurma vortexului polar ce a lovit Statele Unite ale Americii și a determinat scăderea temperaturilor până la minus 35 de grade Celsius.

Conform presei internaționale, temperaturile au ajuns până la -30 de grade Celsius în Chicago şi -37 de grade Celsius în Dakota de Nord.

Amenințare fără precedent. Opt oameni au murit în câteva ore, iar autoritățile se așteaptă la ce e mai rău

Decesele care au legătură cu vortexul polar au fost raportate începând cu sâmbătă, în statee Iowa, Indiana, Illionois, Wisconsin şi Minnesota.

Vortexul polar se schimbă! Anunț ÎNFIORĂTOR despre vremea din Europa: „Se destramă vortexul. În următoarele două luni...”

Peste 1.500 de curse aeriene au fost anulate marţi şi miercuri, aproximativ 800 dintre acestea de pe aeroportul O'Hare din Chicago.

Meteorologii americani au anunţat că temperaturile vor reveni la normal pe parcursul weekendului.

Stratul de zăpadă de doi metri și temperaturile de minus 48 de grade! Avertisment crunt: ”Stați în case. O persoană poate îngheța în zece minute!

Bilanţul precedent anunţat de autorităţi era de 12 morţi. Alte nouă persoane au murit joi în Chicago.

Temperaturile scăzute au un impact major asupra persoanelor fără adăpost, pentru care autorităţile au înfiinţat centre de cazare pe perioada rece. Statele Unite se confruntă cu cele mai scăzute temperaturi din ultimii 20 de ani.

Se adânceşte criza în Venezuela. Mai mulţi jurnalişti străini au fost reţinuţi... Anunțul făcut de Facebook. Sute de pagini și grupuri cu știri false au fost închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x