Antena Căutare

Cel puțin cinci morți și peste 12 răniți. Atac armat surprins de camerele de supraveghere, într-un club din Mexic

Cel puțin cinci persoane au murit, dintre care trei străini, și alte 12 au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul de armă în fața unui club de noapte din stațiunea mexicană Playa del Carmen, în timpul festivalului de muzică electronică BPM, transmite Reuters și AFP.

Cel puțin cinci persoane au murit, dintre care trei străini, și alte 12 au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul de armă în fața unui club de noapte din stațiunea mexicană Playa del Carmen, în timpul festivalului de muzică electronică BPM, transmite Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Organizatorii festivalului BPM au declarat că trei membri ai echipei lor securitate au fost uciși în acest incident, produs în fața clubului Blue Parrot din Playa del Carmen.

''Suntem cuprinși de tristețe după acest act lipsit de violență nejustificată și cooperăm deplin cu oficialii guvernamentali și instituțiile implicate în apărarea legii, pe parcursul anchetei'', au notat pe Facebook organizatorii festivalului.

Avion lovit de fulger, în Rusia. Descărcarea electrică pare că trece pur şi simplu prin aeronavă... Secretele lui Donald. Cinci lucruri neștiute despre copiii viitorului președinte al Statelor Unite ale Americii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x