Antena Căutare

Buget "condimentat" cu dragoste! Cerere de casatorie in plenul Parlamentului

Discutiile despre buget sunt perioade de mare tensiune in orice parlament al lumii. Un deputat din Filipine s-a gandit ca dezbaterea ar putea fi inseninata de un moment de bucurie. Asa ca a intrerupt lucrarile pentru a-si surprinde iubita, aflata in public, cu o cerere in casatorie

In plina dezbatere infocata asupra bugetului, deputatul Ashley Acedillo, fost rebel convertit la politica, a cerut cuvantul. Dar, in loc sa propuna un amendament, el a cerut suspendarea sedintei, pe un motiv neobisnuit. “Am sentimentul ca nu-mi mai pot indeplini atributiile si sarcinile in mod corespunzator”, a spus acesta.

Acedillo si-a invitat in sala iubita, aflata pe bancile publicului. Aceasta habar nu avea ce i se pregateste dar, in schimb, parlamentarii stiau secretul colegului lor si au primit-o cu aplauze. Deputatul indragostit a ingenunchat, apoi, intr-o atitudine cat se poate de romantica, pentru a cere mana fetei, care, bineinteles, a acceptat.

Si pentru ca i s-a parut ca tanara era prea emotionata, Acedillo a repetat raspunsul ei, ca sa fie clar pentru toata lumea.

Presedintele Camerei i-a invitat pe viitorii miri la tribuna si i-a felicitat. Iar deputatii au uitat, pentru cateva minute, de rivalitatile politice, pentru a le darui aplauze si ovatii mai puternice decat la orice discurs din aula Parlamentului.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

S-a decis! Rezolutie privind distrugerea armelor chimice ale Siriei... Tricourile ce pot detecta aerul poluat. Urmeaza: bluza sensibila la alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x