Antena Căutare

China 2018. Cine este cea mai bine plătită actriță și ce amendă plătește la fisc

China 2018. Cine este cea mai bine plătită actriță și amendă plătește fiscului. Află din articolul a1.ro cine este cea mai bine plătită actriță din China

China 2018. Cine este cea mai bine plătită actriță și ce amendă plătește la fisc
Fan Bingbing | moviegr.com

Fan Bingbing este cunoscută ca fiind cea mai bine plătită actriță din China. În ultimele trei luni, actrița în vârstă de 37 de ani nu a mai apărut pe scena publică după ce a fost amendată cu sute de milioane de yuani pentru evaziune fiscală. Autoritățile fiscale îi investighează veniturile.

Publicația South China Morning Post indică faptul că actrița s-a aflat sub supraveghere la domiciliu până în urmă cu 2 săptămâni. După această perioadă ea a fost transferată la Beijing. Actrița a apărut în francizele X Men și Iron Man, având un statut financiar foarte bun.

Dacă aceasta va plăti la timp suma de 883.946 de yuani (aproximativ 129 milioane de dolari), ea va putea scăpa de acuzații. Fan Bingbing a publicat un mesaj miercuri adresat fanilor săi prin care susținea că regretă ceea ce a făcut.

Sursă foto: moviegr.am

Miting electoral înecat în sânge. Cel puţin 13 persoane au murit în urma unui ATAC TERORIST... Imagini DEVASTATOARE după cutremurul din Indonezia! Un fenomen extrem de rar are loc acolo, casele și copacii plutesc ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x