Căutare Live

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Câteva imagini surprinse din satelit, în Wuhan, ar arăta că, de fapt, chinezii ar fi mințit cu privire la începutul pandemiei de coronavirus (COVID-19). Virusul s-ar fi extins în China încă din august 2019, conform unui studiu făcut de Harvard Medical School.

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

profimediaimages.ro

Cercetarea ce ar arăta că, de fapt, chinezii au mințit cu privire la începutul pandemiei de coronavirus, are la bază observaţii despre gradul de ocupare al parcărilor spitalelor din Wuhan, precum şi tendinţele de căutare pe internet.

Numărul mașinilor din parcările spitalelor ar da de gol adevăratul start al pandemiei de coronavirus

Studiul, care nu a fost încă revizuit de alţi experţi, indică un număr semnificativ mai mare de autoturisme în parcările a cinci spitale din Wuhan, la sfârşitul verii şi în cursul toamnei anului 2019.

Cercetătorii au observat „o creştere accentuată a volumului de autoturisme, începând cu luna august 2019 şi culminând cu o perioadă de vârf în decembrie 2019”, potrivit studiului condus de John Brownstein, de la Spitalului de Copii din Boston.

Folosind imagini din octombrie 2018, cercetătorii au numărat 171 de maşini în parcările uneia dintre cele mai mari unităţi medicale din Wuhan, Spitalul Tianyou. Datele din satelit colectate un an mai târziu indică, însă, 285 de vehicule în aceleaşi loturi (o creştere cu 67%). În cazul altor spitale din Wuhan, traficul s-a intensificat şi cu 90%.

Ce au căutat chinezii pe internet

Experţii au specificat: „În spitale au existat zile cu un volum relativ mare de pacienţi, atât în ​​toamna, cât şi în iarna lui 2019. Cu toate acestea, între lunile septembrie şi octombrie 2019, la cinci dintre cele şase spitale observăm cel mai mare volum zilnic relativ din seria analizată. Datele coincid şi cu niveluri ridicate de interogări online pe motorul de căutare Baidu pentru termenii <<diaree>> şi <<tuse>>”.

„Încercăm să punem cap la cap piesele unui puzzle complicat pentru a afla ce se petrecea la vremea respectivă", a declarat Brownstein pentru CNN.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

„Datele sunt destul de convingătoare, întrucât am observat o creştere a numărului de persoane care se interesau de boli gastro-intestinale, care au căpătat o frecvenţă nemaivăzută în trecut. Acum ştim că astfel de simptome sunt, într-adevăr, markeri importanţi pentru coronavirus. Un procent uriaş de pacienţi testaţi pozitiv pentru COVID-19 în Wuhan manifestă diaree”, a adăugat el.

Cum ar fi apărut noul coronavirus în China

Utilizarea „fluxurilor de date validate” pentru supravegherea bolilor respiratorii nu este o practică nouă, fiind totodată şi o tehnică folosită de serviciile de informaţii.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

„Gradul de ocupare al parcărilor spitalelor poate fi utilizat drept indicator relativ. Puteţi prezice sezonul gripei doar uitându-vă la parcări.”, a explicat Brownstein.

„Nu putem dovedi clar ce a condus la aceste rezultate, dar studiul nostru poate fi anexat unui corp din ce în ce mai consistent de dovezi că ceva se întâmpla înainte de data la care coronavirusul a fost recunoscut oficial. Aceste descoperiri sprijină ipoteza potrivit căreia virusul a apărut în mod natural în sudul Chinei, iar agentul patogen circula deja în momentul crizei din Wuhan.”, a spus el.

La nivel mondial, peste șapte milioane de oameni au fost infectaţi cu noul coronavirus, potrivit Universităţii Johns Hopkins. Bilanțul negru a depăşit 404.000 de decese.

Donald Trump intenţionează să semneze o lege care prevede sancţiuni împotriva Chinei din cauza persecutării musulmanilor... Avertisment de la OMS! Ce se întâmplă, de fapt, cu pandemia de coronavirus. „Nu a venit momentul, în nicio ţară, să se r...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri