Antena Căutare

Cine a pus focul? Primii suspecți de incendierea Catedralei Notre-Dame. Audieri la Paris

După stingerea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame din Paris, autorităţile franceze încearcă să afle vinovaţii pentru catastrofă. Mai mulţi  angajaţi ai firmei care se ocupa de restaurarea lăcaşului de cult au fost deja audiaţi.

După stingerea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame din Paris, autorităţile franceze încearcă să afle vinovaţii pentru catastrofă. Mai mulţi angajaţi ai firmei care se ocupa de restaurarea lăcaşului de cult au fost deja audiaţi.

Potrivit Antena 3, procurorul din Paris spune că, deocamdată, ancheta merge pe ipoteza incendiului produs în urma unui accident. Următorul pas este evaluarea pagubelor.

Catedrala Notre Dame a ars, în urma unui incendiu izbucnit luni seara

850 de ani de istorie s-au făcut scrum, după ce Catedrala Notre Dame din Paris a căzut pradă flăcărilor! Sute de pompieri au muncit fără oprire, timp de nouă ore, totul pentru a salva cât mai mult din simbolul parizian. Mare parte din obiectele de artă şi cult din interiorul catedralei au fost scoase la timp.

Acoperişul şi turla de peste 90 de metri au fost distruse de flăcări, la fel şi numeroase obiecte de artă de o valoare inestimabilă.

Cocoşatul a fost un personaj real. Era pietrar și lucra la Notre Dame. Catedrala francezilor este un loc plin de mister... Lectia Notre Dame pentru Omenire. Catedrala va fi refăcută: Francezii au donat 750 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x