Antena Căutare

Cody Longo, actorul din „Days of Our Lives”, a murit la 34 de ani. Soția sa a fost cea care a anunțat poliția

Cody Longo, actorul cunoscut pentru rolul lui Nicholas „Nikki” Alamain din „Days of Our Lives”, a murit, potrivit reprezentantului său. Acesta avea numai 34 de ani.

Cody Longo, actorul din „Days of Our Lives”, a murit la 34 de ani. Soția sa a fost cea care a anunțat poliția
Cody Longo, actorul din „Days of Our Lives”, a murit la 34 de ani | Profimedia Images

Actorul și muzicianul, care a fost uneori numit Cody Anthony, a fost găsit mort în casa sa din Austin, Texas, potrivit TMZ. Poliția a fost chemată să-l verifice pe Longo de soția sa, Stephanie Clark, în timp ce aceasta lucra la un studio de dans local.

Cody Longo, actorul din „Days of Our Lives”, a murit la 34 de ani

„Cody era întreaga noastră lume. Eu și copiii suntem distruși și devastați. A fost cel mai bun tată. O să ne fie mereu dor de tine și te vom iubi mereu”, a spus Clark într-o declarație.

Născut pe 4 martie 1988 în Littleton, Colorado, Longo și-a stabilit o reputație în divertisment cu roluri în filme precum „Ball Don’t Lie” și reboot-ul „Fame” din 2009. Actorul în devenire și-a asigurat roluri recurente în seriale precum „Make It or Break It” de la ABC Family și Nick la „Hollywood Heights” de la Nite, în care Longo a jucat în rolul adolescentului Eddie Duran pentru 78 de episoade.

Articolul continuă după reclamă

În același an, Longo a apărut în „Days of Our Lives”, a fost invitat la „CSI: Crime Scene Investigation” în rolul lui Nathan Culver, iubitul uneia dintre numeroasele victime ale serialului și l-a jucat pe fiul lui Jo Danville, Tyler Josephson, pentru două episoade din „ CSI: New York.”

Ce a declarat reprezentantul actorului

„Cody a fost un prieten drag timp de peste un deceniu, înainte de a fi client”, a spus Alex Gittelson, reprezentantul lui Longo. „Mi se rupe inima pentru frumoasa lui familie. Își luase ceva timp de la actorie pentru a se ocupa de muzică și a petrece mai mult timp cu familia lui în Nashville, dar ținuserăm legătura în mod regulat și era încântat să revină la actorie anul acesta. Cody a fost o persoană atât de loială, iubitoare și talentată și va fi foarte dor de el.”

Actorul a fost arestat pentru agresiune domestică în 2020. Longo a pledat vinovat și pentru o acuzație de agresiune contravențională în 2021, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unei fetițe de 9 ani.

Înainte de moartea sa, Longo a fost în producția viitorului lungmetraj al regizorului David Moreton, „Do You Want to Die in Indio?”

Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită. În urma lui au rămas trei copii. Cody Longo și soția sa, Stephanie, au avut împreună trei copii: o fiică de 7 ani și doi băieți, unul de 5 ani și celălalt de doar 1 an.

"Ochii mei erau plini de lacrimi". Povestea din spatele acestei fotografii a făcut înconjurul internetului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x