Antena Căutare

Copiii de grădiniță, scoși la paradele Gay. Se va întâmpla și în România?

De curând, în Goteborg (Suedia) a avut loc o paradă LGTB, la care au participat inclusiv copii. Aceştia au fost filmaţi şi fotografiaţi ţinând în mână simboluri cunoscute ca fiind ale mişcării, scrie activenews.ro.

De curând, în Goteborg (Suedia) a avut loc o paradă LGTB, la care au participat inclusiv copiii. Se pare că totul este permis! Aceştia au fost filmaţi şi fotografiaţi ţinând în mână simboluri cunoscute ca fiind ale mişcării, scrie activenews.ro.

În vârstă de doar 3 - 5 ani, copiii s-au plimbat pe străzile oraşului, alături de manifestanți, cântând "Pe cine avem voie să iubim? Pe oricine vrem!" . Îngrozitor este că autorităţile nu au avut nimic de obiectat, ba chiar încurajează aceste practici prin educatori.

Evenimente de acest gen au avut loc iniţial prin anul 2009 în Oslo (Norvegia), ţară care fost printre primele din lume care a permis căsătoriile între homosexuali.

Oare se va întâmpla și în România, în curând?

Australia. Persoanele cu vârste de peste 40 de ani ar putea lucra doar trei zile pe săptămână!... E oficial. Chipul unei femei va apărea pe una dintre bancnotele americane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x