Antena Căutare

Un băiețel de șapte ani a murit la câteva ore după ce a început să prezinte simptome de răceală. Părinții, șocați: ”Nu putem să ne explicăm ce s-a întâmplat!”

Un băiețel în vârstă de doar șapte ani, care visa să devină un vlogger de succes, a murit subit, la doar câteva ore după ce s-a întors de la școală. 

Un băiețel de șapte ani a murit la câteva ore după ce a început să prezinte simptome de răceală. Părinții, șocați: ”Nu putem să ne explicăm ce s-a întâmplat!”
Un băiețel de șapte ani a murit la câteva ore după ce a început să prezinte simptome de răceală.

Liam Allen, un băiețel în vârstă de șapte ani, visa să devină un Youtuber cunoscut. Nu a mai apucat, întrucât la câteva ore după ce s-a întors de la școală, tatăl lui l-a găsit având convulsii în locuința lor din Rotherham, Marea Britanie.

Acum, mama îndurerată încearcă să afle cum a fost posibil ca fiul ei să moară subit, la mai puțin de 24 de ore de când a început să prezinte primele semne de răceală.

Scapă de răceală sau gripă în doar 24 de ore, fără medicamente! Care este secretul

Liam Allen s-a întors de la școală și a început să se joace pe laptop. Câteva ore mai târziu, acesta era în spital, unde medicii îl declarau mort.

Liam Allen a fost la școală în ziua respectiv, unde i s-a făcut și o fotografie. A doua zi, însă, el s-a simțit rău, confruntându-se cu greață și tremurând. Părinții au crezut că are o răceală.

Mama băiatului, care în urmă cu doar câteva săptămâni dăduse naștere celui de-al cincilea copil, a povestit că micuțul avea febră și i-a dat o pastilă în timpul nopții.

Câteva ore mai târziu, tatăl băiatului a intrat în cameră și l-a găsit având convulsii, criza aceata fiind a treia în acest an.

Cum îți dai seama dacă ești răcit sau ai contactat gripă. Tablelul simptomelor, publicat de medici

În urmă cu câteva luni, părinții au cerut ajutorul medicilor pentru a stabili dacă copilul suferă de epilepsie. Testele au arătat că episoadele de convulsii sunt rare, așa că n-au de ce să-și facă griji.

Deși copilul a ajuns la spital și transferat într-o unitate de Terapie Intensivă, copilul a fost declarat mort.

”Mi-am pierdut mama în luna aprilie din cauza cancerului. Dar e un sentiment diferit, pentru că știam că urmează să se întâmple asta.”, a povestit femeia îndurerată.

Acum, o autopsie va stabili cauza decesului puștiului de doar șapte ani.

Statul New York, paralizat de viscol. A fost decretată stare de urgență: cel puțin șapte morți din cauza ninsorilor abun... Cofondatorii Google au anunțat oficial că se retrag de la conducerea Alphabet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x