Antena Căutare

Un copil roman a fost dat disparut in Spania

Copilul de 12 ani al unei familii de romani stabiliti la Madrid a disparut de acasa de mai bine de patru zile. Parintii sunt disperati, ir politistii il cauta acum in tot orasul.

Copilul roman a disparut in cartierul Vicalvaro. Nu se mai stie nimic de el, de luni. Baiatul are 12 ani si a venit acasa de la scoala. Si-a schimbat uniforma si, ca in fiecare zi, s-a dus sa se joace cu prietenii intr-un parc.

De atunci nimeni nu mai stie nimic, iar arintii sunt disperati. Au facut afise cu poza baiatului si le-au raspandit in tot orasul. Spera ca poate cineva l-a vazut.

Cu cinci zile inainte de disparitie, copilul se certase cu un prieten spaniol. Iar asta a dus la o discutie aprinsa intre tatii celor doi. Mai mult, tatal pustiului spaniol a adunat in jur de o suta de oameni, care, inarmati cu bate, au mers in fata blocului in care locuiesc romanii. Lucrurile nu au degenerat insa in violente. Politistii verifica acum daca incidentul are vreo legatura cu disparitia copilului roman.

Siria: Confruntari armate fara precedent in Alep. Orasul este bombardat fara incetare de rebeli... Loteria EuroMillions: Un spaniol a luat "Super Jackpot"-ul de 100 mil. €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x