Antena Căutare

Coronavirusul ar putea izola orașele Marii Britanii. Măsurile ar putea fi impuse pentru a împiedica răspândirea virusului

Guvernul Regatului Unit ia în considerare toate opțiunile de la închiderea școlilor până la izolarea orașelor întregi, în cazul în care focarul coronavirusului continuă să crească.

Coronavirusul ar putea izola orașele Marii Britanii. Măsurile ar putea fi impuse pentru a împiedica răspândirea virusului
U.K | scollarshipfellow.com

Conform lui Hancock, citat de The Guardian, se poate ajunge până la închiderea unor orașe, ”dacă acest lucru este necesar”.

”Guvernul Regatului Unit ia în considerare toate opțiunile de la închiderea școlilor până la izolarea orașelor întregi, în cazul în care focarul coronavirusului continuă să crească”, a spus Matt Hancock. Acesta a mai precizat că este „inevitabil” ca virusul să continue să se răspândească în Marea Britanie.
Astfel, dacă situație se va agrava și, în pofida, unui ”dezavantaj economic și social imens”, se va lua în cele din urmă și decizia izolării unor orașe. Până la această măsură extremă, ministrul sănătății din Marea Britanie a confirmat că „măsurile de dispersare a populației”, cum ar fi interzicerea adunărilor publice și anularea meciurilor de fotbal, ar putea fi luate în considerare de către Guvern, în timp ce închiderea școlilor poate deveni „necesară”.

”Nu spun că acestea sunt decizii pe care le-am luat, ci sunt lucruri pe care nu le excludem”, a precizat Hancock. El a anunțat că ministerul Sănătății este pregătit să facă față altor cazuri de coronavirus, cu peste 5.000 de paturi disponibile pentru îngrijire critică de urgență, notează ziarulromanesc.net, preluat de Libertatea.

Actor renumit, împușcat alături de soția sa și de un alt bărbat... OMS, nivel de alertă foarte ridicat: Coronavirusul se răspândeşte mai rapid în afara Chinei decât în interiorul ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x