Căutare Live

Oamenii au stat la cozi uriașe ca să cumpere primele grame de canabis legal! Scena s-ar putea repeta și în România

În oraşul canadian Ontario au fost deschise primele magazine în care se vinde canabis, iar oamenii au format cozi imense în dreptul lor pentru a cumpăra primele grame de cannabis legal.

În oraşul canadian Ontario au fost deschise primele magazine în care se vinde canabis, iar oamenii au format cozi imense în dreptul lor pentru a cumpăra primele grame de cannabis legal.

Însă, dacă iniţial ar fi trebuit să se deschidă 25 de magazine, doar 10 au primit aprobarea de a funcţiona.

În luna octombrie, Canada a devenit a doua ţară din lume - după Uruguay - care a legalizat consumul de canabis în scop recreaţional.

ȘI ROMÂNIA ARE PUTEA LEGALIZA CONSUMUL DE CANABIS

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că se analizează o măsură prin care s-ar legaliza utilizarea canabisului în România, în scop medicinal, în condiţiile în care aceasta este o practică la nivel european.

„Se ia în calcul legalizarea pentru utilizarea în acest sens. (...) Există un argument medical care justifică această procedură. Este deja o practică europeană (...) Dacă în Vestul Europei sunt multe exemple şi sunt legalizate anumite practici, noi de ce să nu analizăm?”, a declarat ministrul.

În luna februarie, europarlamentarii au adoptat, la Strasbourg, o rezoluţie privind utilizarea canabisului în scopuri medicale la nivelul Uniunii Europene (UE).

Preoți filmați în timp ce dau foc unor obiecte: "Veţi arde în foc idolii lor. O să vină timpul"... Un adolescent a murit în Catedrala Saint Pail din Londra, la fel ca Lidia Drăgescu! Medicii nu l-au putut salva...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x