Antena Căutare

Cui îi rămâne averea Mariei Fredriksson. Solista trupei Roxette a murit la 61 de ani

Marie Fredriksson , solista vocală a grupului muzical Roxette, a murit săptămâna aceasta la vârsta de 61 de ani. Ea deținea o avere impresionatntă pe care a lasat-o copiilor săi necunoscuți.

Cui îi rămâne averea Mariei Fredriksson. Solista trupei Roxette a murit la 61 de ani Galerie
Mariei Fredriksson lasă averea copiilor săi. Inez Josefin, 26 de ani și Oscar, de 23 de ani sunt copiii necunoscuți ai solistei trupei Roxette

Familia solistei trupei Roxette a anunțat decesul public: „Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“

Cântăreața, care s-a luptat cu o tumoră cerebrală diagnosticată în 2002 de aproape două decenii, a lăsat după moartea ei o moștenire mare, care acum se află în mâinile celor doi copii necunoscuți,: Inez Josefin, 26 de ani și Oscar, de 23 de ani.

Cui îi rămâne averea Mariei Fredriksson. Solista trupei Roxette a murit la 61 de ani

În poză sunt Inez, Oscar, împreună cu părinții Mikael Bolyos și Marie Fredriksson

Marie Fredriksson a lasă o avere importantă urmașilor săi, după ce a vândut 75 de milioane de discuri cu celebra sa trupă „Roxette”, un record mondial.

Trupa „Roxette” a fost fondat în 1986 și este una dintre cele mai de succes trupe suedeze internaționale. Guvernul suedez, a împărtășit următorul mesaj prin contul său oficial de Twitter: „Odihnește-te în pace, Marie Fredriksson. Cântăreață incredibilă , atât cu Roxette, cât și singură.”

Citește și:

Marie Fredriksson a cunoscut durerea de mică! Tragedia imensă ce i-a distrus familia. „După ce s-a întâmplat, eu n-am mai fost copil. Aveam șapte ani”

Bruxellesul vrea să-şi ”reconstruiască” relaţiile cu Londra după victoria lui Johnson în alegerile legislative anticipat... Mihaela, găsită moartă de iubit, după ce n-a mai răspuns la telefon! Românca din Italia a sfârșit tragic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x