Cum ar semăna noul coronavirus cu HIV! De când circulă, de fapt, în Italia! Medic italian: „E nevoie de acest tip de medicament!”

Un medic italian susține că noul coronavirus ar fi circulat în Italia încă din luna octombrie și că, de fapt, COVID-19 s-ar asemăna cu HIV, motiv pentru care nu va exista nici un vaccin disponibil.

Cum ar semăna noul coronavirus cu HIV! Un medic italian aruncă în aer toate studiile! „E nevoie de acest tip de medicament!”

profimediaimages.ro

Un reputat medic italian a declarat că nu va exista un vaccin disponibil care să trateze Covid-19

Împreună cu echipa sa a descoperit că virusul ar fi fost pus în circulaţie încă din octombrie în Italia

El a luat în calcul că cifra actuală a deceselor înregistrate poate fi eronată în baza celor clasificate anterior din alte cauze

Doctorul italian Pasquale Mario Bacchus este de părere că virusul nu este capabil să ucidă, iar decesele survin în urma complicaţiilor la pacienţi cu afecţiuni cunoscute.

Medicul a dat exemplul persoanelor diagnosticate cu HIV. Doza de virus este mult mai mare şi mai puternică în cazul acestora. Astfel, coronavirusul nu ar fi decât o completare a incurabilei boli.

Potrivit acestui medic, coronavirusul ucide doar persoanele vulnerabile, a căror durată de viaţă este scurtă din cauza afecţiunilor preexistente pe care le au.

Te poți infecta cu noul coronavirus de la nisipul de pe plajă sau din apa mării? Ce spun cercetătorii

De altfel, studiul realizat de acest doctor a revelat faptul că virusul suferă mutaţii similare cu HIV. Acest lucru poate nărui speranţa că va exista un vaccin eficient care să trateze COVID-19.

Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! Medicul Virgil Musta: „Nu au mai ajuns la terapie intensivă, intubaţi”

Problema pe care şi-o pune studiul este că, dacă noul coronavirus va deveni mai agresiv, vor trebui găsite soluţii pentru un medicament care să menţină imunitatea la un nivel optim, la fel ca în cazul HIV-ului. Astăzi speranţa de viaţă a pacienţilor sero-pozitivi este egală cu cea a unui om sănătos, datorită unei pastile ce le permite o viaţă normală, potrivit Mediafax.

De când circulă noul coronavirus, de fapt, în Italia. Ce se va întâmpla cu el, în următoarele luni

Împreună cu echipa sa, medicul ar fi descoperit că virusul circula în Italia încă din luna octombrie a anului trecut, dar şi-a făcut simţit efectul abia în luna februarie a anului curent.

Citește și
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Doctorul Bacchus consideră că noul coronavirus va dispărea în vară, dar o să reapară, treptat, în anotimpul rece.

Cercurile ştiinţifice din Italia privesc cu scepticism munca lui Bacchus şi a colegilor săi, relatează il Giornale.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri