Căutare Live

David Beckham a ajuns la sicriul Reginei Elisabeta, după 13 ore de stat la coadă. Ce a făcut când s-a apropiat

David Beckham, fostul căpitan al nașionale Angliei a stat timp de 13 ore la coadă, pentru a-i aduc eun omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Fostul fotbalist a avut ocazia de a intra în fața celorlalți oameni și a nu aștepta la rând, însă acesta a refuzat.

David Beckham a refuzat să „fenteze” coada și a așteptat 13 ore pentru a ajunge la sicriul Reginei

Profimedia

La fel ca toți oamenii care au îndrăgit-o pe regină, David Beckham a petrecut ore în șir la coadă pentru a-i aduce un omagiu. Când a ajuns la Westminster Hall, fostul fotbalist a lăcrimat.

Imagini cu David Beckham cu ochii în lacrimi fac înconjurul Internetului.

Citește și: Ce a apărut pe cer imediat după ce regina a murit. O femeie a pozat fenomenul bizar. Ce s-a văzut

David Beckham a refuzat să „fenteze” coada și a așteptat 13 ore pentru a ajunge la sicriul Reginei

„Acest moment este dificil pentru națiune, este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. E un moment special, să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii au de spus. Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a spus fostul fotbalist.

@skynews

David Beckham enters Westminster Hall in tears and pays his respects to Queen Elizabeth II - 13 hours after joining the queue

♬ original sound - Sky News

David Beckham a fost invitat să intre în față și să nu aștepte la coadă, dar a refuzat spunând că bunicul său, un regalist convins și "eroul său", ar fi fost dezamăgit.

Citește și: O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”

"David ar fi putut evita toate cozile, dar a vrut să fie ca toți ceilalți. A spus că bunicul său nu ar fi sărit peste coadă, așa că nici el nu ar fi făcut-o. David a fost crescut într-o familie din East End, membrii familiei sale fiind susținători ai monarhiei, genul care se ridica în picioare în poziție de drepți atunci când se auzea imnul național. El a vrut să meargă să o vadă pe regină ca orice alt om”, potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”... Incident la Westminster Hall. Un bărbat a fost reținut după ce a trecut de bariere și a atins sicriul Reginei Elisabeta ...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x