Antena Căutare

Descoperire șocantă! Locul unde oamenii plătesc cinci euro ca să respire 15 minute de aer curat!

Poluarea tot mai mare a devenit, în zilele noastre, cea mai mare provocare a omenirii, cu care guvernele lumii încearcă să lupte. Anual, zeci sau sute de mii de persoane au de suferit din cauza acestui fenomen. Exisăt locuri unde oamenii au început să plătească sume de bani pentru a respira o gură de aer proaspăt.

Descoperire șocantă! Locul unde oamenii plătesc cinci euro ca să respire 15 minute de aer curat! Galerie
Locul unde oamenii plătesc cinci euro ca să respire 15 minute de oxigen

Când nivelul de poluare a atins un nivel record, oamenii din India au început să aprecieze mai mult aerul curat. Atât de mult încât au ajuns să plătească bani pentru o gură de oxigen!

În Dew Delhi a apărut un „oxygen bar”, un local unde oamenii plătesc cinci euro pentru a putea savura 15 minute de oxigen, fără poluare. Clienții au posibilitatea să aleagă inclusiv diferite arome, precum lavandă sau mentă.

Oamenii care vin aici spun că s-au săturat să se confrunte cu probleme precum ochi iritați, mâncărime sau iritație nazală sau gât uscat, totul din cauza poluării.

Descoperire șocantă! Locul unde oamenii plătesc cinci euro ca să respire 15 minute de aer curat!

Locul unde oamenii plătesc cinci euro ca să respire 15 minute de oxigen

Poluarea din India a atins cote alarmante

Clienții se declară extrem de mulțumiți și, pentru mulți dintre ei, gura de aer proaspăt pentru care plătesc cinci euro e o adevărată terapie pentru trup și suflet, căci nu doar că se simt mai bine din punct de vedere medical, dar se și relaxează.

Criza poluării din India este atât de gravă încât Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență. Se pare că nivelurile au depășit de mult cotele alarmante și au ajuns să reprezintă chiar un risc de viață și de moarte.

Rusia, condamnată la CEDO cu privire la reprimarea unei manifestaţii împotriva lui Putin înaintea învestirii din 2012... Un fotbalist român și-a pierdut viața într-un accident rutier în Italia! „Mai avea câțiva kilometri pâna acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x