Antena Căutare

Dmitri Medvedev: Cei responsabili de atac vor fi urmariti si pedepsiti

Presedintele rus Dmitri Medvedev a ordonat, luni, sporirea masurilor de securitate pe toate aeroporturile din tara, dupa atentatul sinucigas care a avut loc pe principalul aeroport din Moscova, Domodedovo, in urma caruia au murit, conform primelor informatii, 31 de persoane, iar 130 au fost ranite, relateaza Ria Novosti, in editia electronica. De asemenea, Medvedev a declarat ca cei responsabili de atac vor fi urmariti si pedepsiti, relateaza BBC, care citeaza Reuters.

„Este necesar sa crestem securitatea in toate aeroporturile, statiile de tren si alte mijloace de transport. Iti ordon tie, ministrul Transporturilor Igor Levitin, impreuna cu ministrul de Interne Rashid Nurgaliyev, sa demarati proceduri relevante in cooperare cu Serviciul de Securitate Federal", a declarat Medvedev, in cadrul unei reuniuni de urgenta.

Un atentat sinucigas a avut loc, luni, la Domodedovo, cel mai mare aeroport din Moscova. Din primele informatii, 31 de oameni au fost ucisi in urma detonarii unei incarcaturi explozive, si 130 au fost raniti, conform Ministerului rus al Sanatatii Publice, citat de RIA Novosti in pagina electronica.

Atentatul a fost comis in aripa de est a aerportului, la 15:30 ora Romaniei. Potrivit unei surse din politie, citata de agentia Interfax, explozia s-a produs in zona de sosire a zborurilor internationale, si a fost provocata de un atentat sinucigas.

Puterea exploziei a echivalat cu cea a cinci kilograme de TNT, iar atacatorul se afla printre persoanele care asteptau calatorii sositi cu zboruri internationale, potrivit presei ruse.

Sursa: Antena3

VIDEO! Cascadorie cu final asteptat pe o sosea din Rusia... Atentat kamikaze pe aeroportul din Moscova. Ultimul bilant: 35 de morti, 130 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x