Antena Căutare

Doctorul care l-a tradat pe Osama Bin Laden, condamnat la inchisoare

Medicul pakistanez Shakil Afridi, care a ajutat Statele Unite sa-l localizeze si sa-l identifice pe Osama Bin Laden, a fost retinut si acuzat de inalta tradare. El a fost condamnat la 33 de ani de inchisoare.

Sentinta a fost data de catre un tribunal din provincia Khyber si a fost anuntata de catre un oficial guvernamental, care a informat si ca Afridi a fost amendat cu 3500 de dolari. In cazul in care acesta nu va plati, i se vor mai adauga la pedeapsa initiala, inca trei ani si jumatate de temnita.

Afridi este banuit ca a condus un program de vaccinare, coordonat de CIA, pentru a colecta ADN-ul lui Bin Laden si a verifica astfel prezenta lui in orasul Abbottabad, locul in care a fost ucis ulterior de catre un comando american.

Secretarul de Stat de la Washington, Hillary Clinton, a cerut pe canale oficiale ca Shakil Afridi sa fie eliberat imediat, precizand ca el a servit atat interesele americane cat si cele pakistaneze.

Avion rusesc, in flacari pe un aeroport din Cehia: 7 de raniti... 35 de romi romani, expulzati de pe un teren privat din Marsilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x