Antena Căutare

Alertă! Epidemia de coronavirus se extinde! Încă un pacient mort, în Italia! Care sunt orașele afectate

Epidemia de coronavirus se extinde rapid și autoritățile din Italia sunt în alertă după ce a fost confirmat al șaptelea deces! Mai multe focare au fost descoperite săptămâna trecută, iar oficialii se tem ca situația să nu scape de sub control. 

Alertă! Epidemia de coronavirus se extinde! Încă un pacient mort, în Italia! Care sunt orașele afectate Galerie
În Italia a fost confirmat al șaptelea deces provocat de coronavirus

O a şaptea persoană a decedat în urma epidemiei de coronavirus din nordul Italiei, a relatat luni agenţia de presă ANSA citată de Reuters, în timp ce numărul cazurilor confirmate de contagiere a depăşit 220.

Potrivit ANSA, cel mai recent caz de deces de coronavirus este cel al unui bărbat în vârstă de 80 de ani care a fost transportat săptămâna trecută la un spital în Lodi în urma unui atac de cord. Medicii suspectează că bărbatul a contractat virusul de la un alt pacient.

Anterior luni, postul public RAI a anunţat cea de-a şasea victimă a epidemiei de coronavirus din Italia, o persoană diagnosticată cu cancer, din oraşul Brescia.

Descoperirea mai multor focare vineri, ziua în care a fost anunţat primul deces al unui italian (şi totodată al unui european), apoi înmulţirea rapidă a cazurilor semnalate îngrijorează autorităţile şi populaţia locală.

Alertă! Epidemia de coronavirus se extinde! Încă un pacient mort, în Italia! Care sunt orașele afectate

În Italia a fost confirmat al șaptelea deces provocat de coronavirus

Italia se află în stare de alertă din cauza coronavirusului

CORONAVIRUSUL FACE PRĂPĂD ÎN ITALIA

Italia a devenit astfel ţara cea mai afectată din Europa după debutul acestei epidemii de pneumonie virală (coronavirus), înregistrat în decembrie, în China. Cele mai numeroase cazuri au fost recenzate în regiunile Lombardia (regiunea oraşului Milano) şi Veneto (regiunea oraşului Veneţia).

Italia a raportat primul deces provocat de Covid-19 vineri, 21 februarie.

Angelo Borrelli, şeful Protecţiei Civile, a informat că cea mai afectată de coronavirus este regiunea este Lombardia, cu 167 de cazuri de infectare.

În regiunea Veneto au fost detectate 27 de cazuri de coronavirus, în Emilia-Romagna, 18, în Piemonte, 4, iar în Lazio, 3 (dintre care doi pacienţi au fost trataţi).

Italia a devenit a treia ţară, la nivel global, cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus, după China şi Coreea de Sud.

Surse: news.ro, Agerpres

Cocaină diluată cu ulei de motor, afacerea unei grupări de traficanți din Spania. Printre ei se aflau și români... Un câine pierdut și-a raportat singur dispariția la poliție. „A fost ca și cum ar fi ieșit la o plimbare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x