Antena Căutare

Coronavirus în România: Premierul, avertisment de ultimă oră pentru români! Ce a anunțat

Informația momentului despre coronavirus! Premierul României, Ludovic Orban, a transmis un mesaj extrem de important pentru români! Ce a dezvăluit acesta?

Coronavirus în România: Premierul, avertisment de ultimă oră pentru români! Ce a anunțat Galerie
Premierul României, Ludovic Orban, anunț important despre coronavirus

Premierul desemnat, Ludovic Orban, le cere cetăţenilor să se informeze doar din surse oficiale cu privire la coronavirus.

CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. MESAJUL LUI LUDOVIC ORBAN

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a arătat că spitalele din România sunt pregătite pentru stabilirea unui diagnostic în aceste cazuri.

Coronavirus în România: Premierul, avertisment de ultimă oră pentru români! Ce a anunțat

Ludovic Orban, anunț important despre coronavirus

"Noi ne întâlnim periodic, comunicăm periodic, avem măsuri pe care le luăm în funcţie de situaţiile care apar pe parcursul zilei de astăzi, astfel de şedinţe, de reuniuni la care luăm decizii şi stabilim acţiuni care sunt necesare. În ceea ce priveşte stocurile de materiale, de substanţe, de echipamente, ştiţi foarte bine că la Rezervele Statului şi în general în depozite stocurile erau egale cu zero.

Noi am adoptat o ordonanţă de urgenţă înainte de moţiunea de cenzură tocmai pentru obiectivul de a putea achiziţiona tot ceea ce este necesar pentru prevenirea şi evident pentru combaterea coronavirusului. La Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate, procedurile simplificate sunt în curs de derulare şi pe măsură ce găsim furnizori achiziţionăm în regim de urgenţă ceea ce este necesar", a spus Ludovic Orban, potrivit celor de la Agerpers.

Constanţa: Patru români veniţi din Italia au mers la Spitalul de Boli Infecţioase şi au fost testaţi pentru coronavirus.... Arde Delta Văcărești! Incendiul se extinde rapid! Imagini cu intervenția pompierilor | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x