Antena Căutare

Europa se află într-un real pericol! Gruparea jihadistă Statul Islamic se reorganizează militar

Un responsabil al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a afirmat că Europa se află în fața unei amenințări din partea grupării jihadiste Statul Islamic.

Un responsabil al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a afirmat că Europa se află în fața unei amenințări din partea grupării jihadiste Statul Islamic.

Jeffrey Feltman este ecretar general adjunct pentru probleme politice și a afirmat recent că Statul Islamic s-a reorganizat din punct de vedere militar și a oferit comandanților săi militari o putere mai mare.

Ceea ce este cu adevărat alarmant este faptul că atenția grupării jihadiste nu se mai concentrează doar pe zonele de conflict din Irak și Siria, ci se urmărește și atacarea unor zone din Europa.

Lumea se pregătește de război! Sute de atacuri teroriste, iar amenințarea crește!

ONU urmărește acum alături de țări precum Mali, Niger, Ciad, Burkina Faso și Mauritania (țări din G5) să constituie o forță de 5.000 de persoane cu misiunea de a combate jihadiștii și traficanții de droguri din regiune.

Peste 25 de morți, după o explozie la o fabrică de petarde din India. Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinat... Nici GPS-ul nu a mai rezistat: "Ia-o pe unde vrei şi lasă-mă!". Cel mai mare nod rutier din lume: cinci nivele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x