Antena Căutare

Oferta inedita in Canada! Tinerele care se angajeaza ca stripteuze fac facultatea gratuit

N-ati crede, dar facultatea si dansul la bara merg mana in mana. Cel putin in Canada, unde patronii de localuri de striptease care se confrunta cu o lipsa acuta de personal au venit cu o solutie inedita ca sa-si atraga viitoarele angajate: le ofera fetelor tinere si frumoase un loc de munca bine platit, iar ca bonus compania se angajeaza sa le plateasca studiile universitare

Striptease-ul de aici a ajuns intr-un impas dupa ce autoritatile canadiene au modificat legile cu privire la imigranti. Permisele de munca se obtin din ce in ce mai greu, iar tinerele de peste hotare, principala forta de munca din cluburile pentru adulti, nu mai pot fi angajate atat de simplu. Iar localnicele se pare ca au pretentii si nu vin cu una cu doua la un asemenea job.

Pentru ca toate angajatele sale au fost nevoite sa plece pentru ca le expira viza, Barry Maroon, proprietarul unui club de striptease din Windsor, s-a decis sa le faca o oferta de nerefuzat tinerelor studente. Daca accepta sa se angajeze ca dansatoare, el le ofera plata integrala a studiilor universitare. Astfel, studentele au si un job permanent si fac si facultatea gratuit.

Barry Maroon a declarat ca firma sa este dispusa sa plateasca intre 7000 si 15.000 de dolari canadieni pe semestru pentru fiecare angajata. Iar tinerele au fost extrem de incantate, mai ales ca nici profesorii lor de la universitate nu par a fi deranjati.

"Nu ne intereseaza ceea ce fac studentii nostri in timpul liber", a spus purtatoarea de cuvant a unei universitati din apropierea orasului Windsor.

FOTO: photo.net

ONU avertizeaza Franta: Expulzarea romilor ar putea incalca normele europene... Rebelii sirieni ar fi preluat controlul asupra unui aeroport militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x