Antena Căutare

FBI acuză China că fură tehnologie americană prin „orice mijloc”. Sunt anchetate 1.000 de cazuri de spionaj economic

China este anchetată pentru 1.000 de cazuri de spionaj economic. Christopher Wray, directorul FBI, a declarat joi că regimul de la Beijing încearcă să fure tehnologie prin „orice mijloace”.

China este anchetată de FBI pentru 1.000 de cazuri de spionaj

Potrivit lui Wray, ameninţarea economică din China este „diversă şi multistratificată”. Mai mult, „FBI-ul are aproximativ 1.000 de investigaţii care implică tentative de furt a tehnologiei americane de către China (...) care implică aproape fiecare sector din industrie”.

Portrivit Medifax, William Evanina, directorul Centrului Naţional de Securitate şi Contrainformaţii (NCSC), a declarat la aceeaşi că Beijingul pare să se concentreze pe sustragerea de informaţii privind tehnologia din domeniul aviatic şi al vehiculelor electrice.

Citește și: Kievul cere ajutorul FBI într-o anchetă cu privire la un atac cibernetic vizând Burisma, comis de hackeri cu legături cu spionajul militar rus GRU

Alarmant! Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus pe nava de croazieră din Japonia s-a triplat... Un Airbus-320 cu 172 de persoane la bord aterizează de urgenţă la baza militară rusă Khmeimim în vestul Siriei, pentru a...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x