Antena Căutare

Fondatorul celui mai mare lanț de cafea din India a fost găsit decedat

Cavadrul fondatorului celui mai mare lanț de cafea din India a fost găsit de către autorități, miercuri, 31 iulie, într-un râu din sudul Indiei. Luni acesta a fost dat dispărut, după ce se specula că trece printr-o perioadă prostă din punct de vedere financiar.

Cavadrul fondatorului celui mai mare lanț de cafea din India a fost găsit de către autorități, miercuri, 31 iulie, într-un râu din sudul Indiei. Luni acesta a fost dat dispărut, după ce se specula că trece printr-o perioadă prostă din punct de vedere financiar.

Siddhartha, fondatorul lanțului Cafe Coffee Day, a fost de negăsit din ziua de luni, iar miercuri, autoritățile i-au găsit trupul neînsuflețit într-un râu din India.

„Pe baza rapoartelor preliminare, poliția a identificat cadavrul lui VG Siddhartha”, a declarat un agent de poliție.

Acesta călătorea spre Mangaluru în momentul în care i-a cerut șoferului său să-l lase pe un pod și să conducă înainte, în timp ce acesta făcea o plimbare. Când nu s-a întors, șoferul a alertat poliția.

Siddhartha, are peste 1.600 de cafenele în întreaga țară, acesta este recunoscut pe scară largă pentru că a introdus cultura cafelei în India, cu mai bine de 10 ani înainte ca Starbucks Corp să se extindă în India.

Citește și: Fondatorul celui mai mare lanț de cafea din India a dispărut. Compania cere ajutorul autorităților

Un avocat a acuzat mai multi politiști pentru că au batut brutal un client de-al lui: "L-au răvășit până când nu ma... Cambridge Analytica a lucrat pentru campania pro-Brexit şi UKIP, susţine un fost angajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x