Antena Căutare

FOTO! The Guardian lanseaza "Premiile Gigi Becali"!

Englezii de la publicatia The Guardian au anuntat debutul "Premiilor Gigi Becali" si au prezentat in prima zi din an cea mai memorabila declaratie din 2011 a patronului.

De Paste, patronul Stelei le-a cerut scuze celor pe care i-a jignit, printre care unui patron rival din campionat ("un nenorocit, un tigan gras") si homosexualilor ("e boala lor, nu a mea!"). Gigi a explicat atunci ca a simtit ca trebuie sa renasca de Paste. Pentru ca asta il va innebuni pe Satana. Uraste teribil cand un suflet devine curat


Nominalizatii pentru "premiul Gigi Becali": Vdravko Mamic, Dinamo Zagreb - patron. Intrebat de presupusele fraude in care ar fi implicat, Mamic nu s-a putut abtine si a inceput sa urle la reporterul respectiv: "Minti si nu te poti opri din mintit. Monstru jegos, nu te speli niciodata. Nenorocitule, nenorocitule, nenorocit mizerabil! Te bat ca pe o pisica!"

A doua nominalizare ii apartine lui Louis "Loulou" Nicollin, patron la Montpellier. Acesta este prezent cu comentariul adus celor de la Saint Etienne, in noiembrie: "Sunt niste imbecili patetici! O sa vada ei! Sunt o adunatura de nenorociti!"

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images


Top 10 evenimente marcante in 2011... Artificiile au facut victime de Revelion in Italia: Doua persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x